Efternavn AbderazekAt vide mere om Abderazek efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderazek efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderazek.

Abderazek efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderazek, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderazek helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderazek

Se kort over efternavn Abderazek

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderazek i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderazek, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderazek, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderazek efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderazek efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderazek er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderazek i verden

 1. Egypten Egypten (153)
 2. Algeriet Algeriet (4)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderazek rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderazek efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderazek er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderazek er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderazek gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderazek, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderazek.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderazek, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderazek, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderazek kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderazek, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abderrazek
 2. Abderazak
 3. Abderrazak
 4. Abderezak
 5. Abderazzak
 6. Abderzak
 7. Abderrazik
 8. Abderrazzak
 9. Abderahim
 10. Abderrafik
 11. Abderrezak
 12. Abderrazaq
 13. Abdraev
 14. Abderemane
 15. Abderrahim
 16. Abderraman
 17. Abderrahmen
 18. Abderraouf
 19. Abderrafie
 20. Abderrazzaq
 21. Abderahman
 22. Abderrafia
 23. Abderrahin
 24. Abdrazakov
 25. Abderson
 26. Abdraeva
 27. Abdyrazakov
 28. Abd rabo
 29. Abdraman
 30. Abderhim
 31. Abderrayab
 32. Abdoral
 33. Abderrezzak
 34. Abderrahman
 35. Abdirahman
 36. Abdorf
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurahman
 40. Abdurrahim