Efternavn AbdrasulovAt vide mere om Abdrasulov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdrasulov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdrasulov.

Abdrasulov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdrasulov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdrasulov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdrasulov

Se kort over efternavn Abdrasulov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdrasulov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdrasulov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdrasulov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdrasulov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdrasulov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdrasulov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdrasulov i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (1144)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (322)
 3. Rusland Rusland (11)
 4. Usbekistan Usbekistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdrasulov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdrasulov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdrasulov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdrasulov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdrasulov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdrasulov. Dette skyldes, at efternavnet Abdrasulov ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdrasulov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdrasulov.

At afgøre om efternavnet Abdrasulov eller nogle af de efternavne, der ligner Abdrasulov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdrasulov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdrasulov med en fælles rod.

 1. Abdrasulova
 2. Abdurasulov
 3. Abdurasulova
 4. Abdraimov
 5. Abdrazakov
 6. Abdramanov
 7. Abdraimova
 8. Abduraimov
 9. Abdrazakova
 10. Abdraev
 11. Abdyrazakov
 12. Abdrahmanov
 13. Abdramanova
 14. Abdrakhmanov
 15. Abdramane
 16. Abedrabbo
 17. Abdurahmanov
 18. Abduraimova
 19. Abdurakhimov
 20. Abderson
 21. Abdraeva
 22. Abdyrazakova
 23. Abdirashid
 24. Abd rabo
 25. Abdraman
 26. Abdirov
 27. Abduramanova
 28. Abedravo
 29. Abdurahmonov
 30. Abdoral
 31. Abdirahman
 32. Abdrakhmanova
 33. Abdur
 34. Abdurahman
 35. Abdurakhmanov
 36. Abdyrakhmanov
 37. Abd-rahman
 38. Abderahim
 39. Abderraouf
 40. Abderahmane