Efternavn AbderramanAt vide mere om Abderraman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderraman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderraman.

Abderraman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderraman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderraman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderraman

Se kort over efternavn Abderraman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderraman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderraman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderraman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderraman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderraman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderraman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderraman i verden

 1. Spanien Spanien (88)
 2. Algeriet Algeriet (1)
 3. Ghana Ghana (1)
 4. Niger Niger (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderraman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderraman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderraman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderraman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderraman. Dette skyldes, at efternavnet Abderraman ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderraman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderraman.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahmane
 4. Abderrahmani
 5. Abderrazak
 6. Abdurrahman
 7. Abdouraman
 8. Abderrahmen
 9. Abderahman
 10. Abderrazaq
 11. Abderrahin
 12. Abdraman
 13. Abdurramani
 14. Abderrayab
 15. Abderemane
 16. Abderrahim
 17. Abderrazzak
 18. Abdirahman
 19. Abdourahman
 20. Abdramane
 21. Abdurahman
 22. Abd-rahman
 23. Abderraouf
 24. Abderahmane
 25. Abderrafie
 26. Abderrafik
 27. Abderrazzaq
 28. Abderrezak
 29. Abd rahman
 30. Abderrafia
 31. Abderrazek
 32. Abderazak
 33. Abdouramane
 34. Abdarrahmane
 35. Abderrazik
 36. Abdurrahim
 37. Abdourahmane
 38. Abderahim
 39. Abderrahime
 40. Abderezak