Efternavn AbderrazakAt vide mere om Abderrazak efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrazak efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrazak.

Abderrazak efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrazak, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrazak helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrazak

Se kort over efternavn Abderrazak

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazak i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrazak, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrazak, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrazak efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrazak efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrazak er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrazak i verden

 1. Marokko Marokko (1941)
 2. Tunesien Tunesien (840)
 3. Algeriet Algeriet (693)
 4. Frankrig Frankrig (156)
 5. Spanien Spanien (70)
 6. Canada Canada (16)
 7. USA USA (15)
 8. Tyskland Tyskland (13)
 9. Qatar Qatar (4)
 10. England England (3)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 12. Italien Italien (2)
 13. Belgien Belgien (1)
 14. Benin Benin (1)
 15. Colombia Colombia (1)
 16. Grækenland Grækenland (1)
 17. Niger Niger (1)
 18. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazak rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrazak efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrazak er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrazak er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderrazak gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrazak kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrazak, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abderrazak eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrazak, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrazak blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrazak med en fælles rod.

 1. Abderrazzak
 2. Abderrezak
 3. Abderrazek
 4. Abderrazaq
 5. Abderazak
 6. Abderrazik
 7. Abderraman
 8. Abderrafik
 9. Abderrazzaq
 10. Abderezak
 11. Abderazzak
 12. Abderzak
 13. Abderazek
 14. Abderrayab
 15. Abderrezzak
 16. Abderrahim
 17. Abderrahman
 18. Abderraouf
 19. Abderrafie
 20. Abderrafia
 21. Abderrahin
 22. Abderrahaman
 23. Abderrahmane
 24. Abderrahmani
 25. Abdurrahim
 26. Abdurrahman
 27. Abdouraman
 28. Abderahim
 29. Abderrahmen
 30. Abderahman
 31. Abderrahime
 32. Abdrazakov
 33. Abdyrazakov
 34. Abdraman
 35. Abdurramani
 36. Abderrachid
 37. Abderemane
 38. Abdirahman
 39. Abdourahman
 40. Abdramane