Efternavn AbderrafieAt vide mere om Abderrafie efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrafie efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrafie.

Abderrafie efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrafie, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrafie helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrafie

Se kort over efternavn Abderrafie

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrafie i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrafie, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrafie, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrafie efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrafie efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrafie er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrafie i verden

 1. Marokko Marokko (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrafie rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrafie efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrafie er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrafie er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderrafie gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrafie. Dette skyldes, at efternavnet Abderrafie ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderrafie, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderrafie.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrafie kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrafie, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abderrafie eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrafie, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrafie blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrafie med en fælles rod.

 1. Abderrafik
 2. Abderrafia
 3. Abderrahim
 4. Abderrahime
 5. Abderrahin
 6. Abderrazik
 7. Abderraman
 8. Abderrazak
 9. Abdurrahim
 10. Abderahim
 11. Abderrahmen
 12. Abderraouf
 13. Abderrazek
 14. Abderrazaq
 15. Abderrayab
 16. Abderrachid
 17. Abderemane
 18. Abderrahman
 19. Abderrahmane
 20. Abderrazzak
 21. Abderrazzaq
 22. Abderrezak
 23. Abderzak
 24. Abderazak
 25. Abderhim
 26. Abderazek
 27. Abderrahaman
 28. Abderrahmani
 29. Abdorf
 30. Abdramane
 31. Abdurrahman
 32. Abedrabbo
 33. Apetroaie
 34. Abdouraman
 35. Abderahmane
 36. Abderahman
 37. Abderezak
 38. Abderazzak
 39. Abdur-raheem
 40. Abderson