Efternavn AbderrahimAt vide mere om Abderrahim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrahim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrahim.

Abderrahim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrahim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrahim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrahim

Se kort over efternavn Abderrahim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrahim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrahim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrahim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrahim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrahim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrahim i verden

 1. Algeriet Algeriet (11881)
 2. Marokko Marokko (9740)
 3. Tunesien Tunesien (1437)
 4. Frankrig Frankrig (459)
 5. Mauretanien Mauretanien (139)
 6. Spanien Spanien (80)
 7. USA USA (57)
 8. Canada Canada (20)
 9. Belgien Belgien (18)
 10. Nederlandene Nederlandene (8)
 11. Italien Italien (7)
 12. Tyskland Tyskland (5)
 13. England England (5)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 15. Schweiz Schweiz (4)
 16. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 17. Norge Norge (2)
 18. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 19. Hviderusland Hviderusland (1)
 20. Cameroun Cameroun (1)
 21. Egypten Egypten (1)
 22. Indonesien Indonesien (1)
 23. Island Island (1)
 24. Jordan Jordan (1)
 25. Nigeria Nigeria (1)
 26. Peru Peru (1)
 27. Qatar Qatar (1)
 28. Rusland Rusland (1)
 29. Sverige Sverige (1)
 30. Senegal Senegal (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrahim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrahim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrahim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrahim. Dette skyldes, at efternavnet Abderrahim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderrahim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderrahim.

At afgøre om efternavnet Abderrahim eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrahim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrahim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrahim med en fælles rod.

 1. Abdurrahim
 2. Abderahim
 3. Abderrahime
 4. Abderrahin
 5. Abderrafie
 6. Abderrafik
 7. Abderrafia
 8. Abderrazik
 9. Abderhim
 10. Abderrachid
 11. Abderrahaman
 12. Abderrahman
 13. Abderraman
 14. Abderrazak
 15. Abderrahmen
 16. Abderraouf
 17. Abderrazek
 18. Abderrazaq
 19. Abderrayab
 20. Abderrahmane
 21. Abderrahmani
 22. Abderrazzak
 23. Abdurrahman
 24. Abderrazzaq
 25. Abderahman
 26. Abderrezak
 27. Abderzak
 28. Abderazak
 29. Abdur-raheem
 30. Abdirashid
 31. Abderazek
 32. Abderemane
 33. Abdirahman
 34. Abdourahman
 35. Abdurahman
 36. Abedrabbo
 37. Abd-rahman
 38. Abdouraman
 39. Abdraimov
 40. Abderahmane