Efternavn AbderazzakAt vide mere om Abderazzak efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderazzak efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderazzak.

Abderazzak efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderazzak, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderazzak helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderazzak

Se kort over efternavn Abderazzak

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderazzak i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderazzak, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderazzak, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderazzak efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderazzak efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderazzak er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderazzak i verden

 1. Marokko Marokko (477)
 2. Frankrig Frankrig (8)
 3. USA USA (3)
 4. Algeriet Algeriet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderazzak rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderazzak efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderazzak er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderazzak er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderazzak. Dette skyldes, at efternavnet Abderazzak ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderazzak, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderazzak.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderazzak kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderazzak, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abderazzak eller nogle af de efternavne, der ligner Abderazzak, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderazzak blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderazzak med en fælles rod.

 1. Abderrazzak
 2. Abderazak
 3. Abderrazak
 4. Abderrazzaq
 5. Abderezak
 6. Abderrezak
 7. Abderzak
 8. Abderazek
 9. Abderrezzak
 10. Abderahman
 11. Abderrazek
 12. Abderrazaq
 13. Abderrazik
 14. Abderrahman
 15. Abderraman
 16. Abdirahman
 17. Abdurahman
 18. Abd-rahman
 19. Abderahim
 20. Abderahmane
 21. Abderrafik
 22. Abd rahman
 23. Abderrafia
 24. Abdrazakov
 25. Abdraeva
 26. Abdyrazakov
 27. Abdraman
 28. Abderrayab
 29. Abderemane
 30. Abderrahaman
 31. Abderrahim
 32. Abderrahmane
 33. Abderrahmani
 34. Abdourahman
 35. Abdramane
 36. Abdurrahman
 37. Abdouraman
 38. Abdraimov
 39. Abderrahmen
 40. Abderraouf