Efternavn AbdeljawadAt vide mere om Abdeljawad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljawad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljawad.

Abdeljawad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljawad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljawad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljawad

Se kort over efternavn Abdeljawad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljawad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljawad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljawad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljawad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljawad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljawad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljawad i verden

 1. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (710)
 2. Tunesien Tunesien (177)
 3. Marokko Marokko (136)
 4. USA USA (93)
 5. Egypten Egypten (49)
 6. Sydafrika Sydafrika (15)
 7. Jordan Jordan (7)
 8. Sverige Sverige (5)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 10. Libanon Libanon (3)
 11. Tyrkiet Tyrkiet (3)
 12. Canada Canada (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Algeriet Algeriet (1)
 16. England England (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Libyen Libyen (1)
 20. Oman Oman (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljawad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljawad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljawad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljawad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeljawad. Dette skyldes, at efternavnet Abdeljawad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdeljawad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdeljawad.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeljawad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeljawad, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdeljawad eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeljawad, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeljawad blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeljawad med en fælles rod.

 1. Abdeljaouad
 2. Abdelwahad
 3. Abdeljalak
 4. Abdeljalal
 5. Abdel gawad
 6. Abdeljabar
 7. Abdelaal
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdeljaber
 12. Abdelmajid
 13. Abdelmalak
 14. Abdelraza
 15. Abdelsalam
 16. Abdelsayed
 17. Abdelwahab
 18. Abdul-ahad
 19. Abdulahad
 20. Abdeljabbar
 21. Abdeljalil
 22. Abdelmayid
 23. Abdeluahid
 24. Abdelwahid
 25. Abdelhamed
 26. Abdelouahad
 27. Abdelkamal
 28. Abdelwahed
 29. Abdelhalak
 30. Abdeluahed
 31. Abdel aal
 32. Abdel abas
 33. Abdelmagid
 34. Abdellawi
 35. Abdeljaoued
 36. Abdelazid
 37. Abdel-salam
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali