Efternavn AbdelmagidAt vide mere om Abdelmagid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmagid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmagid.

Abdelmagid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmagid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmagid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmagid

Se kort over efternavn Abdelmagid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmagid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmagid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmagid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmagid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmagid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmagid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmagid i verden

 1. Sudan Sudan (16800)
 2. Egypten Egypten (1068)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (636)
 4. USA USA (89)
 5. Qatar Qatar (62)
 6. Canada Canada (23)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (13)
 8. England England (11)
 9. Oman Oman (10)
 10. Sverige Sverige (4)
 11. Tunesien Tunesien (4)
 12. Frankrig Frankrig (2)
 13. Thailand Thailand (2)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Schweiz Schweiz (1)
 16. Skotland Skotland (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Japan Japan (1)
 20. Kuwait Kuwait (1)
 21. Malaysia Malaysia (1)
 22. Filippinerne Filippinerne (1)
 23. Ukraine Ukraine (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmagid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmagid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmagid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmagid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelmagid. Dette skyldes, at efternavnet Abdelmagid ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelmagid, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelmagid.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelmagid, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelmagid, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdelmagid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelmagid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelmagid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelmagid med en fælles rod.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhafid
 4. Abdelhamid
 5. Abdelmalik
 6. Abdelmadjid
 7. Abdeluahid
 8. Abdelwahid
 9. Abdelmjid
 10. Abdelazid
 11. Abdelali
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkarim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdellatif
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmalek
 24. Abdelmalki
 25. Abdelmanje
 26. Abdelnabi
 27. Abdelrahim
 28. Abdelsayed
 29. Abdul-majid
 30. Abdulhamid
 31. Abdulmalik
 32. Abdel-wahid
 33. Abdelgadir
 34. Abdelati
 35. Abdeljalil
 36. Abdelhai
 37. Abdellaziz
 38. Abdelmonim
 39. Abdelwahad
 40. Abdelgani