Efternavn AbdelkamelAt vide mere om Abdelkamel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelkamel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelkamel.

Abdelkamel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelkamel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelkamel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelkamel

Se kort over efternavn Abdelkamel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkamel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelkamel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelkamel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelkamel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelkamel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelkamel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelkamel i verden

 1. Marokko Marokko (307)
 2. Algeriet Algeriet (168)
 3. Spanien Spanien (26)
 4. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (14)
 5. Yemen Yemen (3)
 6. Frankrig Frankrig (2)
 7. USA USA (2)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Jordan Jordan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelkamel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelkamel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelkamel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelkamel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelkamel. Dette skyldes, at efternavnet Abdelkamel ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelkamel, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelkamel.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelkamel, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelkamel, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelkamel kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelkamel, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelkamal
 2. Abdel kamel
 3. Abdelkader
 4. Abdelkazem
 5. Abdelhamed
 6. Abdelaal
 7. Abdelhamid
 8. Abdeljaber
 9. Abdelkarim
 10. Abdelkhalek
 11. Abdelmalek
 12. Abdelqader
 13. Abdelsayed
 14. Abdelatef
 15. Abdeljalil
 16. Abdelkhaleq
 17. Abdeljalal
 18. Abdelwahed
 19. Abdelkarin
 20. Abdelkadir
 21. Abdelhakem
 22. Abdelkabir
 23. Abdeluahed
 24. Abdalkarem
 25. Abdel aal
 26. Abdelhamza
 27. Abdelkariem
 28. Abdel-kader
 29. Abdulkader
 30. Abdel kader
 31. Abdalahe
 32. Abdela
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdelatif
 36. Abdelaziz
 37. Abdelfatah
 38. Abdelhadi
 39. Abdelhady
 40. Abdelhafid