Efternavn AbdelhediAt vide mere om Abdelhedi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelhedi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelhedi.

Abdelhedi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelhedi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelhedi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelhedi

Se kort over efternavn Abdelhedi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhedi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelhedi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelhedi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelhedi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelhedi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelhedi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelhedi i verden

 1. Tunesien Tunesien (173)
 2. Frankrig Frankrig (26)
 3. Canada Canada (7)
 4. USA USA (6)
 5. Egypten Egypten (4)
 6. Libyen Libyen (4)
 7. Tyskland Tyskland (2)
 8. Thailand Thailand (2)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 10. Østrig Østrig (1)
 11. Belgien Belgien (1)
 12. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhedi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelhedi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelhedi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelhedi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelhedi. Dette skyldes, at efternavnet Abdelhedi ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelhedi, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelhedi, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelhedi kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelhedi, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhady
 3. Abdulhadi
 4. Abdel-hadi
 5. Abdelhai
 6. Abdel hadi
 7. Abdelkefi
 8. Abdelnebi
 9. Abdelali
 10. Abdelghani
 11. Abdelhafid
 12. Abdelhak
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhamid
 16. Abdelhay
 17. Abdelkerim
 18. Abdellahi
 19. Abdellati
 20. Abdelli
 21. Abdelnabi
 22. Abdul-hadi
 23. Abdelgadir
 24. Abdelati
 25. Abdelkebir
 26. Abdelgani
 27. Abdelhamed
 28. Abdelhaq
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abdelwahed
 32. Abdelbaki
 33. Abdeladim
 34. Abdelkadir
 35. Abdelaati
 36. Abdelaali
 37. Abdeluahed
 38. Abdellali
 39. Abdelhafidi
 40. Abdelahi