Efternavn AbdelmoulaAt vide mere om Abdelmoula efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelmoula efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelmoula.

Abdelmoula efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelmoula, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelmoula helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelmoula

Se kort over efternavn Abdelmoula

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmoula i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelmoula, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelmoula, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelmoula efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelmoula efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelmoula er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelmoula i verden

 1. Algeriet Algeriet (3971)
 2. Marokko Marokko (3508)
 3. Tunesien Tunesien (2764)
 4. Egypten Egypten (1092)
 5. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (316)
 6. Frankrig Frankrig (67)
 7. Kuwait Kuwait (47)
 8. Canada Canada (29)
 9. Nederlandene Nederlandene (24)
 10. Spanien Spanien (23)
 11. USA USA (22)
 12. Sudan Sudan (9)
 13. England England (7)
 14. Schweiz Schweiz (5)
 15. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (3)
 16. Belgien Belgien (3)
 17. Italien Italien (3)
 18. Østrig Østrig (2)
 19. Tyskland Tyskland (2)
 20. Grækenland Grækenland (2)
 21. Mauretanien Mauretanien (2)
 22. Gabon Gabon (1)
 23. Hong Kong Hong Kong (1)
 24. Libyen Libyen (1)
 25. Qatar Qatar (1)
 26. Syrien Syrien (1)
 27. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelmoula rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelmoula efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelmoula er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelmoula er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelmoula, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelmoula.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelmoula, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelmoula, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelmoula kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelmoula, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelmaoula
 2. Abdelmaula
 3. Abdellouli
 4. Abdella
 5. Abdelmalak
 6. Abdelmoumen
 7. Abdelmoumni
 8. Abdelnour
 9. Abdelmonim
 10. Abdelmounim
 11. Abdelouhab
 12. Abdelloui
 13. Abdelmounaim
 14. Abdoula
 15. Abdelaoui
 16. Abdalla
 17. Abdel-salam
 18. Abdela
 19. Abdelaal
 20. Abdelali
 21. Abdelilah
 22. Abdellah
 23. Abdellaoui
 24. Abdelli
 25. Abdelmajid
 26. Abdelmalek
 27. Abdelmalik
 28. Abdelmalki
 29. Abdelmanje
 30. Abdelouahab
 31. Abdelraza
 32. Abdelsalam
 33. Abdilla
 34. Abdola
 35. Abdoul
 36. Abdula
 37. Abdulla
 38. Abdulloeva
 39. Abdelelah
 40. Abdeljaouad