Efternavn AbdelhaqAt vide mere om Abdelhaq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelhaq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelhaq.

Abdelhaq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelhaq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelhaq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelhaq

Se kort over efternavn Abdelhaq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhaq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelhaq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelhaq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelhaq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelhaq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelhaq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelhaq i verden

 1. Marokko Marokko (579)
 2. Egypten Egypten (366)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (239)
 4. USA USA (92)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (46)
 6. Jordan Jordan (8)
 7. Schweiz Schweiz (6)
 8. Canada Canada (5)
 9. Israel Israel (2)
 10. Finland Finland (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. England England (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)
 16. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelhaq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelhaq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelhaq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelhaq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelhaq, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelhaq.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdelhaq, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdelhaq, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelhak
 2. Abdelhay
 3. Abdelhai
 4. Abdela
 5. Abdelaal
 6. Abdelah
 7. Abdelhadi
 8. Abdelhady
 9. Abdella
 10. Abdellah
 11. Abdulhaqq
 12. Abdul haq
 13. Abdala
 14. Abdalla
 15. Abdallah
 16. Abdel
 17. Abdelali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhafid
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelhamid
 23. Abdelilah
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdelli
 27. Abdelnabi
 28. Abdelraza
 29. Abdelwahab
 30. Abdilla
 31. Abdillah
 32. Abdola
 33. Abdul-haqq
 34. Abdula
 35. Abdulah
 36. Abdulahad
 37. Abdulai
 38. Abdulhadi
 39. Abdulla
 40. Abdullah