Efternavn AbdeloihabAt vide mere om Abdeloihab efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeloihab efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeloihab.

Abdeloihab efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeloihab, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeloihab helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeloihab

Se kort over efternavn Abdeloihab

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeloihab i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeloihab, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeloihab, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeloihab efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeloihab efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeloihab er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeloihab i verden

 1. Marokko Marokko (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeloihab rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeloihab efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeloihab er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeloihab er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeloihab gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdeloihab, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdeloihab.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeloihab kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeloihab, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeloihab eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeloihab, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeloihab blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeloihab med en fælles rod.

 1. Abdelouhab
 2. Abdelouahab
 3. Abdelwahab
 4. Abdelhak
 5. Abdelhay
 6. Abdelilah
 7. Abdel-wahab
 8. Abdelhilah
 9. Abdelhai
 10. Abdelwahad
 11. Abdelhaq
 12. Abdelouahad
 13. Abdelouahhab
 14. Abdel wahab
 15. Abdellilah
 16. Abdulwahab
 17. Abdalwahab
 18. Abdela
 19. Abdelaal
 20. Abdelah
 21. Abdelfatah
 22. Abdelghani
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhady
 25. Abdeljawad
 26. Abdella
 27. Abdellah
 28. Abdellahi
 29. Abdelli
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmoula
 32. Abdelnabi
 33. Abdelouahed
 34. Abdelrahim
 35. Abdelrahman
 36. Abdelraza
 37. Abdelsalam
 38. Abdul-ahad
 39. Abdulahad
 40. Abdulrab