Efternavn AbdelaAt vide mere om Abdela efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdela efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdela.

Abdela efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdela, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdela helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdela

Se kort over efternavn Abdela

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdela i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdela, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdela, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdela efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdela efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdela er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdela i verden

 1. Etiopien Etiopien (63333)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (237)
 3. USA USA (53)
 4. Spanien Spanien (39)
 5. Mauretanien Mauretanien (33)
 6. England England (29)
 7. Sverige Sverige (26)
 8. Egypten Egypten (25)
 9. Canada Canada (21)
 10. Filippinerne Filippinerne (19)
 11. Algeriet Algeriet (6)
 12. Indonesien Indonesien (6)
 13. Island Island (4)
 14. Uganda Uganda (3)
 15. Tyskland Tyskland (3)
 16. Frankrig Frankrig (3)
 17. Niger Niger (3)
 18. Norge Norge (3)
 19. Thailand Thailand (2)
 20. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 21. Australien Australien (2)
 22. Grækenland Grækenland (2)
 23. Indien Indien (2)
 24. Somalia Somalia (1)
 25. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 26. Tanzania Tanzania (1)
 27. Amerikansk Samoa Amerikansk Samoa (1)
 28. Schweiz Schweiz (1)
 29. Danmark Danmark (1)
 30. Finland Finland (1)
 31. Ghana Ghana (1)
 32. Kenya Kenya (1)
 33. Kuwait Kuwait (1)
 34. Nigeria Nigeria (1)
 35. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdela rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdela efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdela er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdela er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdela gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdela. Dette skyldes, at efternavnet Abdela ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdela kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdela, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdela eller nogle af de efternavne, der ligner Abdela, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdela blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdela med en fælles rod.

 1. Abdala
 2. Abdel
 3. Abdelah
 4. Abdella
 5. Abdola
 6. Abdula
 7. Abdila
 8. Abdeli
 9. Abdali
 10. Abdalla
 11. Abdelaal
 12. Abdelali
 13. Abdelhak
 14. Abdelhay
 15. Abdellah
 16. Abdelli
 17. Abdill
 18. Abdilla
 19. Abdul
 20. Abdulah
 21. Abdulai
 22. Abdulla
 23. Abdalah
 24. Abdaly
 25. Abdelati
 26. Abdiel
 27. Abdelhai
 28. Abdelhaq
 29. Abdil
 30. Abdall
 31. Abdal
 32. Abdoli
 33. Abdalat
 34. Abdyli
 35. Abdelahi
 36. Abduli
 37. Abdule
 38. Abdile
 39. Abdol
 40. Avdala