Efternavn AbdelillahAt vide mere om Abdelillah efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelillah efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelillah.

Abdelillah efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelillah, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelillah helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelillah

Se kort over efternavn Abdelillah

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelillah i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelillah, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelillah, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelillah efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelillah efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelillah er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelillah i verden

 1. Marokko Marokko (477)
 2. Algeriet Algeriet (7)
 3. USA USA (4)
 4. Canada Canada (2)
 5. Spanien Spanien (2)
 6. Frankrig Frankrig (2)
 7. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelillah rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelillah efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelillah er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelillah er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdelillah gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelillah, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelillah.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdelillah kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdelillah, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdillah
 4. Abdelelah
 5. Abdelhilah
 6. Abdellilah
 7. Abdel-lah
 8. Abdeallah
 9. Abdel lah
 10. Abd-allah
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelfatah
 14. Abdella
 15. Abdellahi
 16. Abdelmalak
 17. Abdelsalam
 18. Abdilla
 19. Abdillahi
 20. Abdullah
 21. Abdollah
 22. Abduallah
 23. Abdeljalak
 24. Abdeljalal
 25. Abdelfetah
 26. Abd allah
 27. Abdelhalak
 28. Abdoullah
 29. Abadilla
 30. Abdalla
 31. Abdallahi
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelali
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhay
 40. Abdeljawad