Efternavn AbdelrazaAt vide mere om Abdelraza efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdelraza efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdelraza.

Abdelraza efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdelraza, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdelraza helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdelraza

Se kort over efternavn Abdelraza

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdelraza i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdelraza, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdelraza, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdelraza efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdelraza efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdelraza er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdelraza i verden

 1. Irak Irak (92935)
 2. Kuwait Kuwait (415)
 3. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (30)
 4. Oman Oman (21)
 5. Egypten Egypten (4)
 6. Libanon Libanon (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdelraza rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdelraza efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdelraza er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdelraza er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdelraza. Dette skyldes, at efternavnet Abdelraza ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdelraza, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdelraza.

At afgøre om efternavnet Abdelraza eller nogle af de efternavne, der ligner Abdelraza, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdelraza blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdelraza med en fælles rod.

 1. Abdulrazak
 2. Abdelhamza
 3. Abdela
 4. Abdelaal
 5. Abdelah
 6. Abdelali
 7. Abdelaziz
 8. Abdelfatah
 9. Abdelhadi
 10. Abdelhady
 11. Abdelhak
 12. Abdelhay
 13. Abdeljawad
 14. Abdelkazem
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellahi
 18. Abdellati
 19. Abdelmalak
 20. Abdelnabi
 21. Abdelrahim
 22. Abdelrahman
 23. Abdelsalam
 24. Abdelwahab
 25. Abdulrab
 26. Abdelati
 27. Abdelhai
 28. Abdellaziz
 29. Abdelwahad
 30. Abdelgani
 31. Abdeljalak
 32. Abdelhaq
 33. Abdeljalal
 34. Abdelaaziz
 35. Abdelkamal
 36. Abdelbaki
 37. Abdel sada
 38. Abdelaati
 39. Abdelazis
 40. Abdelaali