Efternavn Abdel-rahmanAt vide mere om Abdel-rahman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel-rahman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel-rahman.

Abdel-rahman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel-rahman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel-rahman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel-rahman

Se kort over efternavn Abdel-rahman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-rahman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel-rahman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel-rahman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel-rahman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel-rahman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel-rahman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel-rahman i verden

 1. Egypten Egypten (6102)
 2. Sudan Sudan (4480)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (994)
 4. USA USA (68)
 5. Irak Irak (63)
 6. Canada Canada (33)
 7. Kuwait Kuwait (29)
 8. Spanien Spanien (28)
 9. England England (21)
 10. Danmark Danmark (18)
 11. Qatar Qatar (16)
 12. Tyskland Tyskland (13)
 13. Jordan Jordan (11)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (9)
 15. Sverige Sverige (7)
 16. Yemen Yemen (7)
 17. Ghana Ghana (4)
 18. Australien Australien (2)
 19. Frankrig Frankrig (2)
 20. Libanon Libanon (2)
 21. Rusland Rusland (1)
 22. Tchad Tchad (1)
 23. Sydafrika Sydafrika (1)
 24. Østrig Østrig (1)
 25. Bosnien og Hercegovina Bosnien og Hercegovina (1)
 26. Bahrain Bahrain (1)
 27. Japan Japan (1)
 28. Libyen Libyen (1)
 29. Nigeria Nigeria (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-rahman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel-rahman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel-rahman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel-rahman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel-rahman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel-rahman. Dette skyldes, at efternavnet Abdel-rahman ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdel-rahman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdel-rahman.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel-rahman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel-rahman, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel-rahman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel-rahman, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdelrahman
 2. Abdul-rahman
 3. Abdel rahman
 4. Abdulrahman
 5. Abdul rahman
 6. Abdel-wahab
 7. Abdel-zahra
 8. Abdulrahaman
 9. Abdul rahmaan
 10. Abdel-salam
 11. Abdel-sattar
 12. Abdelouahab
 13. Abdelrahim
 14. Abdelraza
 15. Abdelwahab
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-rahim
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-samad
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdel-wahid
 22. Abdul-raheem
 23. Abdelwahad
 24. Abdelouahad
 25. Abdelouahhab
 26. Abdelkamal
 27. Abdel zahra
 28. Abdel wahab
 29. Abdalahmad
 30. Abdel rahim
 31. Abdel-fatah
 32. Abdelrhani
 33. Abdel-lah
 34. Abdelaal
 35. Abdelah
 36. Abdelfatah
 37. Abdelfattah
 38. Abdelghani
 39. Abdelhak
 40. Abdelhamid