Efternavn AbdeljalalAt vide mere om Abdeljalal efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeljalal efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeljalal.

Abdeljalal efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeljalal, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeljalal helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeljalal

Se kort over efternavn Abdeljalal

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljalal i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeljalal, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeljalal, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeljalal efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeljalal efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeljalal er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeljalal i verden

 1. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeljalal rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeljalal efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeljalal er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeljalal er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeljalal kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeljalal, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdeljalil
 2. Abdeljalak
 3. Abdelaal
 4. Abdeljawad
 5. Abdelmalak
 6. Abdelsalam
 7. Abdeldjalil
 8. Abdelkamal
 9. Abdelhalak
 10. Abdel aal
 11. Abdeljabar
 12. Abdel-salam
 13. Abdelali
 14. Abdelfatah
 15. Abdelhalim
 16. Abdelilah
 17. Abdeljaber
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdul-jalil
 27. Abdelelah
 28. Abdeljabbar
 29. Abdeljaouad
 30. Abdelillah
 31. Abdelhilah
 32. Abdalmalak
 33. Abdelwahad
 34. Abdelkhalak
 35. Abdel salam
 36. Abdul jalil
 37. Abdellilah
 38. Abdelaali
 39. Abdellali
 40. Abdulsalam