Efternavn Abdul-raziqAt vide mere om Abdul-raziq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-raziq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-raziq.

Abdul-raziq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-raziq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-raziq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-raziq

Se kort over efternavn Abdul-raziq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-raziq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-raziq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-raziq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-raziq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-raziq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-raziq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-raziq i verden

 1. Kuwait Kuwait (4)
 2. Egypten Egypten (1)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-raziq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-raziq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-raziq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-raziq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-raziq gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-raziq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-raziq, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-raziq eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-raziq, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-raziq blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-raziq med en fælles rod.

 1. Abdul-aziz
 2. Abdul-rahim
 3. Abdul-razzaq
 4. Abdul razaq
 5. Abdul-amir
 6. Abdul-baqi
 7. Abdul-basir
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hakim
 10. Abdul-hamid
 11. Abdul-haqq
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-khaliq
 15. Abdul-majid
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rashid
 18. Abdul-rasul
 19. Abdul-wahid
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulaziz
 23. Abdulrahim
 24. Abdul-latif
 25. Abdul aziz
 26. Abdul razzaq
 27. Abdul-ali
 28. Abdulrazak
 29. Abd-el-aziz
 30. Abdelaziz
 31. Abdelrahim
 32. Abdelraza
 33. Abdul-ahad
 34. Abdul-azeez
 35. Abdul-ghani
 36. Abdul-rahman
 37. Abdul-salam
 38. Abdul-samad
 39. Abdul-wadud
 40. Abdulahi