Efternavn Abdul-hakimAt vide mere om Abdul-hakim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-hakim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-hakim.

Abdul-hakim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-hakim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-hakim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-hakim

Se kort over efternavn Abdul-hakim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hakim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-hakim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-hakim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-hakim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-hakim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-hakim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-hakim i verden

 1. USA USA (79)
 2. Uganda Uganda (10)
 3. Nigeria Nigeria (8)
 4. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (5)
 5. Filippinerne Filippinerne (4)
 6. Ghana Ghana (4)
 7. Caymanøerne Caymanøerne (2)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Yemen Yemen (1)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Indonesien Indonesien (1)
 13. Irak Irak (1)
 14. Japan Japan (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hakim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-hakim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-hakim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-hakim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-hakim gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-hakim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-hakim, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdulhakim
 2. Abdelhakim
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-karim
 6. Abdul-rahim
 7. Abdul-wakil
 8. Abdul-hakeem
 9. Abdul halim
 10. Abdelhalim
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-aziz
 13. Abdul-baqi
 14. Abdul-basir
 15. Abdul-ghani
 16. Abdul-haqq
 17. Abdul-jalil
 18. Abdul-khaliq
 19. Abdul-majid
 20. Abdul-qadir
 21. Abdul-raziq
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wahid
 25. Abdul-zahir
 26. Abdulghani
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhamid
 29. Abdulkarim
 30. Abdulkhalil
 31. Abdulrahim
 32. Abdul-latif
 33. Abdel-hadi
 34. Abdul hamid
 35. Abdul karim
 36. Abdul hakeem
 37. Abdelhakem
 38. Abdul-ali
 39. Abdel halim
 40. Abdulbaki