Efternavn Abdul-rashidAt vide mere om Abdul-rashid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-rashid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-rashid.

Abdul-rashid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-rashid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-rashid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-rashid

Se kort over efternavn Abdul-rashid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-rashid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-rashid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-rashid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-rashid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-rashid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-rashid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-rashid i verden

 1. Ghana Ghana (554)
 2. Nigeria Nigeria (126)
 3. Malawi Malawi (105)
 4. USA USA (11)
 5. Filippinerne Filippinerne (2)
 6. Uganda Uganda (2)
 7. Afghanistan Afghanistan (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. England England (1)
 10. Malaysia Malaysia (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)
 12. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-rashid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-rashid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-rashid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-rashid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-rashid, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-rashid.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-rashid, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-rashid, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdul-rashid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-rashid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-rashid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-rashid med en fælles rod.

 1. Abdul-rahim
 2. Abdul-wahid
 3. Abdul-rasheed
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-basir
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-majid
 8. Abdul-rasul
 9. Abdul-raziq
 10. Abdul-zahir
 11. Abdulrahim
 12. Abdel-wahid
 13. Abdul rasheed
 14. Abdelrahim
 15. Abdul-amir
 16. Abdul-aziz
 17. Abdul-baqi
 18. Abdul-hadi
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-hameed
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-karim
 23. Abdul-qadir
 24. Abdul-rahman
 25. Abdul-razzaq
 26. Abdul-samad
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahhab
 29. Abdul-wakil
 30. Abdulahad
 31. Abdulahi
 32. Abdulhamid
 33. Abdullahi
 34. Abdul-latif
 35. Abdul-raheem
 36. Abdeluahid
 37. Abdelwahid
 38. Abdul majid
 39. Abdul hamid
 40. Abdel wahid