Efternavn Abdul-latifAt vide mere om Abdul-latif efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-latif efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-latif.

Abdul-latif efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-latif, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-latif helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-latif

Se kort over efternavn Abdul-latif

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-latif i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-latif, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-latif, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-latif efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-latif efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-latif er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-latif i verden

 1. Ghana Ghana (485)
 2. Egypten Egypten (305)
 3. USA USA (41)
 4. Irak Irak (21)
 5. Nigeria Nigeria (20)
 6. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (8)
 7. Filippinerne Filippinerne (6)
 8. Danmark Danmark (4)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (3)
 10. England England (3)
 11. Canada Canada (2)
 12. Tyskland Tyskland (2)
 13. Australien Australien (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Hong Kong Hong Kong (1)
 17. Jordan Jordan (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Malawi Malawi (1)
 20. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 21. Sverige Sverige (1)
 22. Tanzania Tanzania (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)
 25. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-latif rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-latif efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-latif er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-latif er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-latif gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-latif, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-latif, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-latif kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-latif, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdullatif
 2. Abdul latif
 3. Abdellatif
 4. Abdulatif
 5. Abdel latif
 6. Abdelatif
 7. Abdellati
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-baqi
 11. Abdul-basir
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-hakim
 14. Abdul-hamid
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-karim
 17. Abdul-majid
 18. Abdul-qadir
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-wahid
 22. Abdul-wakil
 23. Abdul-zahir
 24. Abdullahi
 25. Abdul-ali
 26. Abdallahi
 27. Abdellahi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-ghani
 32. Abdul-haqq
 33. Abdul-khaliq
 34. Abdul-rashid
 35. Abdul-rasul
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-sattar
 39. Abdul-wadud
 40. Abdulahi