Efternavn Abdul-karimAt vide mere om Abdul-karim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-karim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-karim.

Abdul-karim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-karim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-karim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-karim

Se kort over efternavn Abdul-karim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-karim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-karim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-karim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-karim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-karim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-karim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-karim i verden

 1. Ghana Ghana (2771)
 2. Nigeria Nigeria (287)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (278)
 4. USA USA (144)
 5. England England (48)
 6. Tanzania Tanzania (36)
 7. Tyskland Tyskland (22)
 8. Danmark Danmark (22)
 9. Irak Irak (16)
 10. Sverige Sverige (16)
 11. Canada Canada (15)
 12. Australien Australien (9)
 13. Uganda Uganda (8)
 14. Skotland Skotland (8)
 15. Rusland Rusland (8)
 16. Østrig Østrig (6)
 17. Spanien Spanien (6)
 18. Bahrain Bahrain (4)
 19. Kasakhstan Kasakhstan (4)
 20. Malawi Malawi (4)
 21. Sydafrika Sydafrika (2)
 22. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 23. Saint Kitts og Nevis Saint Kitts og Nevis (2)
 24. Zambia Zambia (1)
 25. Zimbabwe Zimbabwe (1)
 26. Bangladesh Bangladesh (1)
 27. Egypten Egypten (1)
 28. Finland Finland (1)
 29. Kuwait Kuwait (1)
 30. Norge Norge (1)
 31. Pakistan Pakistan (1)
 32. Sudan Sudan (1)
 33. Togo Togo (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-karim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-karim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-karim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-karim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-karim gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-karim. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-karim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-karim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-karim.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-karim kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-karim, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-karim eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-karim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-karim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-karim med en fælles rod.

 1. Abdulkarim
 2. Abdul karim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul-hakim
 5. Abdul-kareem
 6. Abdul-rahim
 7. Abdoulkarim
 8. Abdelkerim
 9. Abdelkrim
 10. Abdul-amir
 11. Abdul-aziz
 12. Abdul-baqi
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-hadi
 15. Abdul-hamid
 16. Abdul-jalil
 17. Abdul-khaliq
 18. Abdul-majid
 19. Abdul-qadir
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-salam
 22. Abdul-wahid
 23. Abdul-wakil
 24. Abdul-zahir
 25. Abdulhakim
 26. Abdulkadir
 27. Abdulkareem
 28. Abdulrahim
 29. Abdul-latif
 30. Abdelkarin
 31. Abdelakrim
 32. Abdul kareem
 33. Abdalkarem
 34. Abdul-ali
 35. Abdulkarimov
 36. Abdul bari
 37. Abdelkariem
 38. Abd el karim
 39. Abdul halim
 40. Abdel-salam