Efternavn Abdul-aliAt vide mere om Abdul-ali efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-ali efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-ali.

Abdul-ali efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-ali, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-ali helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-ali

Se kort over efternavn Abdul-ali

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ali i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-ali, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-ali, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-ali efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-ali efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-ali er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-ali i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (79)
 2. USA USA (66)
 3. Rusland Rusland (3)
 4. Afghanistan Afghanistan (2)
 5. Yemen Yemen (2)
 6. Anguilla Anguilla (1)
 7. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 8. England England (1)
 9. Irak Irak (1)
 10. Oman Oman (1)
 11. Sverige Sverige (1)
 12. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ali rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-ali efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-ali er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-ali er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-ali gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-ali, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-ali, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdelali
 2. Abdul-amir
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-baqi
 5. Abdul-hadi
 6. Abdul-jalil
 7. Abdulahi
 8. Abdulai
 9. Abdulhadi
 10. Abdullahi
 11. Abdulmalik
 12. Abdulnabi
 13. Abdelaali
 14. Abdellali
 15. Abdulbaki
 16. Abdalahi
 17. Abdali
 18. Abdallahi
 19. Abdelaal
 20. Abdelhadi
 21. Abdelhalim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdelli
 25. Abdelmalik
 26. Abdelmalki
 27. Abdelnabi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-basir
 32. Abdul-ghani
 33. Abdul-hakim
 34. Abdul-hamid
 35. Abdul-haqq
 36. Abdul-karim
 37. Abdul-khaliq
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qadir
 40. Abdul-rahim