Efternavn Abdul-hadiAt vide mere om Abdul-hadi efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-hadi efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-hadi.

Abdul-hadi efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-hadi, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-hadi helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-hadi

Se kort over efternavn Abdul-hadi

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hadi i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-hadi, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-hadi, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-hadi efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-hadi efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-hadi er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-hadi i verden

 1. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (199)
 2. Nigeria Nigeria (164)
 3. USA USA (53)
 4. Venezuela Venezuela (13)
 5. Canada Canada (11)
 6. Jordan Jordan (7)
 7. Danmark Danmark (6)
 8. Sverige Sverige (6)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (5)
 10. Tyskland Tyskland (4)
 11. England England (4)
 12. Irak Irak (4)
 13. Kuwait Kuwait (4)
 14. Australien Australien (3)
 15. Norge Norge (3)
 16. Østrig Østrig (2)
 17. Israel Israel (2)
 18. Afghanistan Afghanistan (1)
 19. Spanien Spanien (1)
 20. Finland Finland (1)
 21. Skotland Skotland (1)
 22. Malaysia Malaysia (1)
 23. Nederlandene Nederlandene (1)
 24. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 25. Qatar Qatar (1)
 26. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hadi rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-hadi efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-hadi er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-hadi er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-hadi. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-hadi ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdul-hadi eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-hadi, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-hadi blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-hadi med en fælles rod.

 1. Abdulhadi
 2. Abdel-hadi
 3. Abdelhadi
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-baqi
 6. Abdul-ghani
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-hamid
 9. Abdul-haqq
 10. Abdul-qadir
 11. Abdulahad
 12. Abdulghani
 13. Abdel hadi
 14. Abd al-hadi
 15. Abdul-ali
 16. Abdelghani
 17. Abdelhady
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-aziz
 20. Abdul-basir
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-karim
 23. Abdul-khaliq
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-rahim
 26. Abdul-raziq
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahid
 29. Abdul-wakil
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdulhakim
 34. Abdulhamid
 35. Abdulhaqq
 36. Abdulkadir
 37. Abdulkhalil
 38. Abdullahi
 39. Abdulnabi
 40. Abdul-latif