Efternavn Abdul-jalilAt vide mere om Abdul-jalil efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-jalil efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-jalil.

Abdul-jalil efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-jalil, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-jalil helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-jalil

Se kort over efternavn Abdul-jalil

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-jalil i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-jalil, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-jalil, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-jalil efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-jalil efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-jalil er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-jalil i verden

 1. Bahrain Bahrain (73)
 2. USA USA (30)
 3. Sudan Sudan (16)
 4. Filippinerne Filippinerne (14)
 5. Ghana Ghana (9)
 6. Canada Canada (8)
 7. Nigeria Nigeria (5)
 8. Kroatien Kroatien (4)
 9. Sverige Sverige (4)
 10. Skotland Skotland (3)
 11. Danmark Danmark (2)
 12. Frankrig Frankrig (2)
 13. Malaysia Malaysia (2)
 14. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Egypten Egypten (1)
 17. England England (1)
 18. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 19. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-jalil rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-jalil efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-jalil er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-jalil er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-jalil. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-jalil ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-jalil, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-jalil.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul-wakil
 3. Abdulkhalil
 4. Abdeljalil
 5. Abdeldjalil
 6. Abdul-ali
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-karim
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-qadir
 18. Abdul-rahim
 19. Abdul-rasul
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-salam
 22. Abdul-wahid
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulmalik
 25. Abdul-latif
 26. Abdeljalal
 27. Abdul jaleel
 28. Abdul malik
 29. Abdul-malak
 30. Abdul halim
 31. Abdel-salam
 32. Abdelali
 33. Abdelhalim
 34. Abdelmalik
 35. Abdul-ahad
 36. Abdul-ghani
 37. Abdul-haqq
 38. Abdul-jabbar
 39. Abdul-rashid
 40. Abdul-samad