Efternavn Abdul-wadudAt vide mere om Abdul-wadud efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-wadud efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-wadud.

Abdul-wadud efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-wadud, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-wadud helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-wadud

Se kort over efternavn Abdul-wadud

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-wadud i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-wadud, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-wadud, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-wadud efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-wadud efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-wadud er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-wadud i verden

 1. USA USA (5)
 2. Kenya Kenya (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-wadud rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-wadud efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-wadud er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-wadud er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-wadud gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-wadud. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-wadud ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-wadud, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-wadud.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-wadud, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-wadud, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-majid
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-rasul
 8. Abdul-samad
 9. Abdul-wakil
 10. Abdel-wahid
 11. Abdalwadoud
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-ghafur
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-hameed
 19. Abdul-haqq
 20. Abdul-jalil
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-qayyum
 23. Abdul-quddus
 24. Abdul-rahim
 25. Abdul-rashid
 26. Abdul-raziq
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-shakur
 29. Abdul-wahhab
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahad
 32. Abdularuf
 33. Abdulhadi
 34. Abdulhamid
 35. Abdulkadir
 36. Abdullahu
 37. Abdel-wahab
 38. Abdul-latif
 39. Abdel-hadi
 40. Abdulsayed