Efternavn Abdul-majidAt vide mere om Abdul-majid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-majid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-majid.

Abdul-majid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-majid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-majid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-majid

Se kort over efternavn Abdul-majid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-majid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-majid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-majid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-majid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-majid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-majid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-majid i verden

 1. USA USA (46)
 2. Nigeria Nigeria (17)
 3. Uganda Uganda (10)
 4. Sverige Sverige (7)
 5. Canada Canada (6)
 6. Tanzania Tanzania (6)
 7. England England (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Malaysia Malaysia (3)
 10. Pakistan Pakistan (3)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (2)
 13. Australien Australien (2)
 14. Danmark Danmark (1)
 15. Jordan Jordan (1)
 16. Oman Oman (1)
 17. Filippinerne Filippinerne (1)
 18. Sudan Sudan (1)
 19. Syrien Syrien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-majid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-majid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-majid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-majid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-majid, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-majid.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-majid, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-majid, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdul-majid eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-majid, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-majid blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-majid med en fælles rod.

 1. Abdul majid
 2. Abdelmajid
 3. Abdul-hamid
 4. Abdul-wahid
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-amir
 7. Abdul-aziz
 8. Abdul-baqi
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-qadir
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rashid
 17. Abdul-raziq
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulhamid
 23. Abdulmalik
 24. Abdul-latif
 25. Abdel-wahid
 26. Abdelmadjid
 27. Abdelmayid
 28. Abdelmjid
 29. Abdul hamid
 30. Abdul-ali
 31. Abdul majeed
 32. Abdul malik
 33. Abdelmagid
 34. Abdul-malak
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhamid
 37. Abdelmalik
 38. Abdul-ghani
 39. Abdul-hameed
 40. Abdul-haqq