Efternavn Abdul-basirAt vide mere om Abdul-basir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-basir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-basir.

Abdul-basir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-basir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-basir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-basir

Se kort over efternavn Abdul-basir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-basir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-basir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-basir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-basir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-basir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-basir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-basir i verden

 1. Egypten Egypten (336)
 2. USA USA (9)
 3. Nigeria Nigeria (3)
 4. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-basir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-basir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-basir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-basir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-basir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-basir. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-basir ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-basir, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-basir.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-basir, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-basir, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-qadir
 4. Abdul-zahir
 5. Abdul nasir
 6. Abdul-aziz
 7. Abdul-hadi
 8. Abdul-hakim
 9. Abdul-hamid
 10. Abdul-jalil
 11. Abdul-karim
 12. Abdul-majid
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rashid
 15. Abdul-rasul
 16. Abdul-raziq
 17. Abdul-wahid
 18. Abdul-wakil
 19. Abdulkadir
 20. Abdul-latif
 21. Abdul amir
 22. Abdul gadir
 23. Abdul-ali
 24. Abdul bari
 25. Abdulbaki
 26. Abdul-ahad
 27. Abdul-gafoor
 28. Abdul-ghafar
 29. Abdul-ghafur
 30. Abdul-ghani
 31. Abdul-haqq
 32. Abdul-jabbar
 33. Abdul-khaliq
 34. Abdul-salam
 35. Abdul-samad
 36. Abdul-sattar
 37. Abdul-shakur
 38. Abdul-wadud
 39. Abdulahi
 40. Abdulai