Efternavn Abdul-razzaqAt vide mere om Abdul-razzaq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-razzaq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-razzaq.

Abdul-razzaq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-razzaq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-razzaq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-razzaq

Se kort over efternavn Abdul-razzaq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-razzaq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-razzaq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-razzaq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-razzaq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-razzaq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-razzaq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-razzaq i verden

 1. Egypten Egypten (122)
 2. Pakistan Pakistan (22)
 3. Irak Irak (21)
 4. USA USA (4)
 5. Nigeria Nigeria (2)
 6. Sverige Sverige (2)
 7. Canada Canada (2)
 8. Malaysia Malaysia (1)
 9. Yemen Yemen (1)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-razzaq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-razzaq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-razzaq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-razzaq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-razzaq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-razzaq, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-razzaq eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-razzaq, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-razzaq blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-razzaq med en fælles rod.

 1. Abdul razzaq
 2. Abdul-raziq
 3. Abdul razzag
 4. Abdul razaq
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulrazak
 7. Abdel-rahman
 8. Abdelraza
 9. Abdul-ahad
 10. Abdul-azeez
 11. Abdul-aziz
 12. Abdul-haqq
 13. Abdul-jabbar
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdulrahman
 22. Abdul-raheem
 23. Abdul rahman
 24. Abdul-malak
 25. Abdel-salam
 26. Abdel-sattar
 27. Abdelrahman
 28. Abdul-amir
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-basir
 31. Abdul-gafoor
 32. Abdul-ghafar
 33. Abdul-hadi
 34. Abdul-hakim
 35. Abdul-hameed
 36. Abdul-hamid
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-kareem
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-khaliq