Efternavn Abdul-ghafarAt vide mere om Abdul-ghafar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-ghafar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-ghafar.

Abdul-ghafar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-ghafar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-ghafar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-ghafar

Se kort over efternavn Abdul-ghafar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ghafar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-ghafar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-ghafar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-ghafar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-ghafar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-ghafar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-ghafar i verden

 1. Pakistan Pakistan (3)
 2. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ghafar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-ghafar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-ghafar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-ghafar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-ghafar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abdul-ghafar eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-ghafar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-ghafar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-ghafar med en fælles rod.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul-ghani
 5. Abdul-shakur
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-jabbar
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-zahir
 21. Abdulghani
 22. Abdelghafour
 23. Abdul ghani
 24. Abdul gadir
 25. Abdul gafoor
 26. Abdulhanan
 27. Abdul hanan
 28. Abdulrahaman
 29. Abdulsatar
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul satar
 32. Abdul jabar
 33. Abdul-malak
 34. Abdel-salam
 35. Abdel-sattar
 36. Abdelghani
 37. Abdelhafid
 38. Abdul-aziz
 39. Abdul-baqi
 40. Abdul-hameed