Efternavn Abdul-sattarAt vide mere om Abdul-sattar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-sattar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-sattar.

Abdul-sattar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-sattar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-sattar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-sattar

Se kort over efternavn Abdul-sattar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-sattar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-sattar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-sattar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-sattar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-sattar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-sattar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-sattar i verden

 1. Pakistan Pakistan (15)
 2. England England (5)
 3. Irak Irak (4)
 4. Kasakhstan Kasakhstan (4)
 5. Canada Canada (3)
 6. Egypten Egypten (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-sattar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-sattar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-sattar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-sattar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-sattar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-sattar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-sattar, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdul-sattar eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-sattar, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-sattar blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-sattar med en fælles rod.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdel sattar
 4. Abdulsatar
 5. Abdul satar
 6. Abdul-jabbar
 7. Abdul-salam
 8. Abdul-samad
 9. Abdel-salam
 10. Abdelfattah
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-gafoor
 15. Abdul-ghafar
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rahman
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-shakur
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abduljabbar
 23. Abdul-latif
 24. Abdul jabbar
 25. Abdul samad
 26. Abdulsalam
 27. Abdul jabar
 28. Abdel fattah
 29. Abdel-fatah
 30. Abdul-malak
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelfatah
 33. Abdelsalam
 34. Abdul-azeez
 35. Abdul-aziz
 36. Abdul-baqi
 37. Abdul-ghafoor
 38. Abdul-ghafur
 39. Abdul-hadi
 40. Abdul-hakim