Efternavn Abdel-sattarAt vide mere om Abdel-sattar efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdel-sattar efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdel-sattar.

Abdel-sattar efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdel-sattar, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdel-sattar helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdel-sattar

Se kort over efternavn Abdel-sattar

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-sattar i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdel-sattar, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdel-sattar, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdel-sattar efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdel-sattar efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdel-sattar er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdel-sattar i verden

 1. Egypten Egypten (702)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (199)
 3. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 4. England England (1)
 5. Kuwait Kuwait (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdel-sattar rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdel-sattar efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdel-sattar er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdel-sattar er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdel-sattar gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdel-sattar. Dette skyldes, at efternavnet Abdel-sattar ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdel-sattar, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdel-sattar, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdel-sattar kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdel-sattar, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdul-sattar
 2. Abdel sattar
 3. Abdul sattar
 4. Abdel-salam
 5. Abdelfattah
 6. Abdulsatar
 7. Abdul satar
 8. Abdel fattah
 9. Abdel-fatah
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdul-jabbar
 14. Abdul-salam
 15. Abdul-samad
 16. Abdel-wahab
 17. Abdel-zahra
 18. Abdeljabbar
 19. Abdelfettah
 20. Abdel salam
 21. Abdel sada
 22. Abdel-kader
 23. Abdeljabar
 24. Abdelaal
 25. Abdelatif
 26. Abdeljaber
 27. Abdeljawad
 28. Abdelkader
 29. Abdellati
 30. Abdellatif
 31. Abdelmalak
 32. Abdelouahab
 33. Abdelqader
 34. Abdelrahman
 35. Abdelraza
 36. Abdelsayed
 37. Abdelwahab
 38. Abdul-ahad
 39. Abdul-amir
 40. Abdul-basir