Efternavn Abdul-azeezAt vide mere om Abdul-azeez efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-azeez efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-azeez.

Abdul-azeez efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-azeez, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-azeez helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-azeez

Se kort over efternavn Abdul-azeez

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-azeez i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-azeez, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-azeez, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-azeez efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-azeez efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-azeez er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-azeez i verden

 1. Nigeria Nigeria (2129)
 2. England England (14)
 3. USA USA (14)
 4. Canada Canada (2)
 5. Indien Indien (2)
 6. Irak Irak (1)
 7. Sri Lanka Sri Lanka (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 10. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-azeez rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-azeez efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-azeez er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-azeez er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-azeez gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-azeez, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-azeez, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdul-azeez eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-azeez, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-azeez blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-azeez med en fælles rod.

 1. Abdul azeez
 2. Abdulazeez
 3. Abdul-aziz
 4. Abdul-hameed
 5. Abdul-kareem
 6. Abdulaziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul-raheem
 10. Abdul aziz
 11. Abdulmateen
 12. Abdelazeem
 13. Abdul-hakeem
 14. Abd-el-aziz
 15. Abdelaziz
 16. Abdelkazem
 17. Abdul-ahad
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-raziq
 20. Abdul-razzaq
 21. Abdullayev
 22. Abdullayeva
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdullaev
 25. Abdullaeva
 26. Abdulsayed
 27. Abdellaziz
 28. Abdelaaziz
 29. Abdul hakeem
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul hameed
 33. Abdul-ali
 34. Abdullazadeh
 35. Abdulrazak
 36. Abdulaev
 37. Abdulaeva
 38. Abdul majeed
 39. Abdul ganee
 40. Abdul jaleel