Efternavn Abdul-kareemAt vide mere om Abdul-kareem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-kareem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-kareem.

Abdul-kareem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-kareem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-kareem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-kareem

Se kort over efternavn Abdul-kareem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-kareem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-kareem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-kareem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-kareem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-kareem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-kareem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-kareem i verden

 1. Nigeria Nigeria (1092)
 2. Egypten Egypten (214)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (199)
 4. Irak Irak (21)
 5. USA USA (21)
 6. England England (5)
 7. Canada Canada (4)
 8. Ghana Ghana (4)
 9. Pakistan Pakistan (4)
 10. Skotland Skotland (2)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Maldiverne Maldiverne (1)
 13. New Zealand New Zealand (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Syrien Syrien (1)
 16. Swaziland Swaziland (1)
 17. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-kareem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-kareem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-kareem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-kareem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-kareem gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-kareem, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-kareem.

At afgøre om efternavnet Abdul-kareem eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-kareem, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-kareem blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-kareem med en fælles rod.

 1. Abdulkareem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul-karim
 4. Abdul-raheem
 5. Abdul-hakeem
 6. Abdul-azeez
 7. Abdul-hameed
 8. Abdulkarim
 9. Abdulraheem
 10. Abdul karim
 11. Abdul hakeem
 12. Abdul raheem
 13. Abdalkarem
 14. Abdul haleem
 15. Abdul baree
 16. Abdelkariem
 17. Abdelkarim
 18. Abdelkazem
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-rasheed
 24. Abdul azeez
 25. Abdul hameed
 26. Abdulmateen
 27. Abdoulkarim
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ganee
 31. Abdul jaleel
 32. Abdulazeez
 33. Abdel-kader
 34. Abdulkader
 35. Abdel-salam
 36. Abdelkader
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkerim
 39. Abdelkrim
 40. Abdul-ahad