Efternavn Abdul-hameedAt vide mere om Abdul-hameed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-hameed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-hameed.

Abdul-hameed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-hameed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-hameed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-hameed

Se kort over efternavn Abdul-hameed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hameed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-hameed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-hameed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-hameed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-hameed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-hameed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-hameed i verden

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Nigeria Nigeria (285)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (278)
 4. USA USA (36)
 5. Pakistan Pakistan (27)
 6. England England (8)
 7. Ghana Ghana (4)
 8. Irak Irak (4)
 9. Canada Canada (2)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. Island Island (1)
 14. Nederlandene Nederlandene (1)
 15. New Zealand New Zealand (1)
 16. Singapore Singapore (1)
 17. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hameed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-hameed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-hameed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-hameed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-hameed. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-hameed ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-hameed, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-hameed.

 1. Abdul hameed
 2. Abdul-hamid
 3. Abdul-hakeem
 4. Abdul-azeez
 5. Abdul-kareem
 6. Abdul-samad
 7. Abdulhamid
 8. Abdul-raheem
 9. Abdul-rasheed
 10. Abdelhamed
 11. Abdul hamid
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul majeed
 14. Abdul haleem
 15. Abdelhamid
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-amir
 18. Abdul-hadi
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-haqq
 21. Abdul-majid
 22. Abdul-rashid
 23. Abdul-wadud
 24. Abdul-wahid
 25. Abdulahad
 26. Abdulkareem
 27. Abdulraheem
 28. Abdulsayed
 29. Abdul azeez
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul rasheed
 33. Abdul samad
 34. Abdulmateen
 35. Abdul ghanee
 36. Abdul ganee
 37. Abdul jaleel
 38. Abdul baree
 39. Abdulazeez
 40. Abdel hamid