Efternavn Abdul-haqqAt vide mere om Abdul-haqq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-haqq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-haqq.

Abdul-haqq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-haqq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-haqq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-haqq

Se kort over efternavn Abdul-haqq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-haqq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-haqq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-haqq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-haqq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-haqq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-haqq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-haqq i verden

 1. USA USA (107)
 2. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (33)
 3. Canada Canada (7)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 6. Bermuda Bermuda (1)
 7. Egypten Egypten (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-haqq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-haqq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-haqq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-haqq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-haqq gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-haqq. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-haqq ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-haqq, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-haqq, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-haqq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-haqq, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdulhaqq
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul haq
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghani
 7. Abdul-hakim
 8. Abdul-hamid
 9. Abdul-khaliq
 10. Abdul-raziq
 11. Abdulahad
 12. Abdulghani
 13. Abdulhadi
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelhaq
 16. Abdullha
 17. Abdul-ali
 18. Abdelghani
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhady
 21. Abdelhak
 22. Abdelhay
 23. Abdul-amir
 24. Abdul-aziz
 25. Abdul-basir
 26. Abdul-ghafar
 27. Abdul-ghafur
 28. Abdul-hameed
 29. Abdul-jalil
 30. Abdul-karim
 31. Abdul-majid
 32. Abdul-qadir
 33. Abdul-rahim
 34. Abdul-rasul
 35. Abdul-razzaq
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-shakur
 39. Abdul-wadud
 40. Abdul-wahid