Efternavn Abdul-hakeemAt vide mere om Abdul-hakeem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-hakeem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-hakeem.

Abdul-hakeem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-hakeem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-hakeem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-hakeem

Se kort over efternavn Abdul-hakeem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hakeem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-hakeem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-hakeem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-hakeem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-hakeem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-hakeem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-hakeem i verden

 1. Ghana Ghana (277)
 2. Nigeria Nigeria (104)
 3. USA USA (41)
 4. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (8)
 5. Pakistan Pakistan (6)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. England England (3)
 8. Egypten Egypten (1)
 9. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-hakeem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-hakeem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-hakeem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-hakeem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-hakeem gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-hakeem, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-hakeem.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-hakeem, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-hakeem, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-hakeem kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-hakeem, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul-hakim
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-kareem
 5. Abdul-raheem
 6. Abdul haleem
 7. Abdul-azeez
 8. Abdulhakim
 9. Abdulkareem
 10. Abdulraheem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul raheem
 13. Abdul hameed
 14. Abdelhakem
 15. Abdelhakim
 16. Abdul-hadi
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-karim
 20. Abdul-qayyum
 21. Abdul-rahim
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wakil
 25. Abdul-rasheed
 26. Abdul azeez
 27. Abdulmateen
 28. Abdelazeem
 29. Abdul majeed
 30. Abdul ghanee
 31. Abdul ganee
 32. Abdul jaleel
 33. Abdul baree
 34. Abdulazeez
 35. Abdul halim
 36. Abdel-salam
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelkazem
 40. Abdelkhalek