Efternavn Abdul majeedAt vide mere om Abdul majeed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul majeed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul majeed.

Abdul majeed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul majeed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul majeed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul majeed

Se kort over efternavn Abdul majeed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul majeed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul majeed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul majeed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul majeed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul majeed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul majeed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul majeed i verden

 1. Egypten Egypten (12813)
 2. Pakistan Pakistan (633)
 3. Afghanistan Afghanistan (626)
 4. Maldiverne Maldiverne (161)
 5. Malaysia Malaysia (82)
 6. Nigeria Nigeria (55)
 7. Kuwait Kuwait (39)
 8. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (30)
 9. Singapore Singapore (17)
 10. England England (15)
 11. Indien Indien (12)
 12. Sverige Sverige (6)
 13. Sydafrika Sydafrika (6)
 14. Irak Irak (4)
 15. Thailand Thailand (3)
 16. Canada Canada (2)
 17. Norge Norge (1)
 18. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul majeed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul majeed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul majeed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul majeed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul majeed gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul majeed, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul majeed.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul majeed, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul majeed, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdul majeed eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul majeed, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul majeed blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul majeed med en fælles rod.

 1. Abdul majid
 2. Abdul hameed
 3. Abdul-hameed
 4. Abdul-majid
 5. Abdul azeez
 6. Abdul hakeem
 7. Abdul kareem
 8. Abdul raheem
 9. Abdul rasheed
 10. Abdulmateen
 11. Abdul ganee
 12. Abdul jaleel
 13. Abdul haleem
 14. Abdul baree
 15. Abdelmajid
 16. Abdul-azeez
 17. Abdul-kareem
 18. Abdulkareem
 19. Abdulraheem
 20. Abdul-raheem
 21. Abdul-rasheed
 22. Abdulsayed
 23. Abdul hamid
 24. Abdul latheef
 25. Abdul samad
 26. Abdul ghanee
 27. Abdul mannan
 28. Abdulazeez
 29. Abdul malik
 30. Abdel raeeb
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdelmalek
 33. Abdelmanje
 34. Abdelouahed
 35. Abdelsayed
 36. Abdul-ahad
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-rashid
 39. Abdul-samad
 40. Abdul-wadud