Efternavn Abdul ghaneeAt vide mere om Abdul ghanee efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul ghanee efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul ghanee.

Abdul ghanee efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul ghanee, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul ghanee helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul ghanee

Se kort over efternavn Abdul ghanee

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul ghanee i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul ghanee, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul ghanee, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul ghanee efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul ghanee efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul ghanee er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul ghanee i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (140)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul ghanee rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul ghanee efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul ghanee er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul ghanee er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul ghanee. Dette skyldes, at efternavnet Abdul ghanee ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul ghanee, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul ghanee.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul ghanee kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul ghanee, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdul ganee
 2. Abdul ghani
 3. Abdul-ghani
 4. Abdulghani
 5. Abdul hakeem
 6. Abdul hameed
 7. Abdul hanan
 8. Abdul haleem
 9. Abdul baree
 10. Abdul khaleq
 11. Abdel ghani
 12. Abdelghani
 13. Abdul-ghafar
 14. Abdul-ghafur
 15. Abdul-hameed
 16. Abdul ghafoor
 17. Abdul hamid
 18. Abdul azeez
 19. Abdul gadir
 20. Abdul kareem
 21. Abdul raheem
 22. Abdulhanan
 23. Abdul majeed
 24. Abdul jaleel
 25. Abdul hannan
 26. Abdul haq
 27. Abdel mghani
 28. Abdul-hakeem
 29. Abdul halim
 30. Abdelkhalek
 31. Abdelmanje
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-azeez
 34. Abdul-ghafoor
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-haqq
 39. Abdul-kareem
 40. Abdul-khaliq