Efternavn AbdulazeezAt vide mere om Abdulazeez efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulazeez efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulazeez.

Abdulazeez efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulazeez, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulazeez helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulazeez

Se kort over efternavn Abdulazeez

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulazeez i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulazeez, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulazeez, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulazeez efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulazeez efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulazeez er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulazeez i verden

 1. Nigeria Nigeria (51728)
 2. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (716)
 3. Sri Lanka Sri Lanka (365)
 4. England England (75)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (52)
 6. Indien Indien (38)
 7. Irak Irak (37)
 8. Qatar Qatar (37)
 9. USA USA (20)
 10. Sverige Sverige (15)
 11. Malaysia Malaysia (14)
 12. Canada Canada (12)
 13. Thailand Thailand (5)
 14. Egypten Egypten (4)
 15. Pakistan Pakistan (4)
 16. Syrien Syrien (2)
 17. Kina Kina (2)
 18. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)
 19. Norge Norge (2)
 20. Oman Oman (2)
 21. Polen Polen (2)
 22. Singapore Singapore (1)
 23. Sydafrika Sydafrika (1)
 24. Benin Benin (1)
 25. Brasilien Brasilien (1)
 26. Tyskland Tyskland (1)
 27. Etiopien Etiopien (1)
 28. Ghana Ghana (1)
 29. Irland Irland (1)
 30. Island Island (1)
 31. Libanon Libanon (1)
 32. Sudan Sudan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulazeez rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulazeez efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulazeez er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulazeez er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdulazeez gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdulazeez. Dette skyldes, at efternavnet Abdulazeez ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulazeez, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulazeez.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdulazeez, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdulazeez, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul-azeez
 2. Abdul azeez
 3. Abdulaziz
 4. Abdelazeem
 5. Abdelaziz
 6. Abdul-aziz
 7. Abdulkareem
 8. Abdulraheem
 9. Abdul aziz
 10. Abdulmateen
 11. Abdulaev
 12. Abdulaeva
 13. Abd-elaziz
 14. Abdalahe
 15. Abdelkazem
 16. Abdoulaye
 17. Abdul-hameed
 18. Abdul-kareem
 19. Abdula
 20. Abdulah
 21. Abdulahad
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdularuf
 25. Abdulatif
 26. Abdullayev
 27. Abdullayeva
 28. Abdulle
 29. Abdul-raheem
 30. Abdullaev
 31. Abdullaeva
 32. Abdulloev
 33. Abdulloeva
 34. Abdelatef
 35. Abdulsayed
 36. Abdellaziz
 37. Abdelaaziz
 38. Abdelazize
 39. Abd elaziz
 40. Abdul hakeem