Efternavn Abdul azeezAt vide mere om Abdul azeez efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul azeez efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul azeez.

Abdul azeez efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul azeez, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul azeez helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul azeez

Se kort over efternavn Abdul azeez

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul azeez i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul azeez, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul azeez, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul azeez efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul azeez efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul azeez er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul azeez i verden

 1. Nigeria Nigeria (3994)
 2. Maldiverne Maldiverne (472)
 3. Malaysia Malaysia (84)
 4. England England (10)
 5. Canada Canada (2)
 6. Thailand Thailand (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul azeez rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul azeez efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul azeez er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul azeez er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul azeez. Dette skyldes, at efternavnet Abdul azeez ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul azeez, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul azeez, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdul-azeez
 2. Abdulazeez
 3. Abdul aziz
 4. Abdul-aziz
 5. Abdulaziz
 6. Abdulkareem
 7. Abdulraheem
 8. Abdul hakeem
 9. Abdul kareem
 10. Abdul raheem
 11. Abdul hameed
 12. Abdulmateen
 13. Abdelazeem
 14. Abdul majeed
 15. Abdul ganee
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul haleem
 18. Abdul baree
 19. Abdoul aziz
 20. Abdelaziz
 21. Abdelkazem
 22. Abdul-hameed
 23. Abdul-kareem
 24. Abdullayev
 25. Abdullayeva
 26. Abdul-raheem
 27. Abdullaev
 28. Abdullaeva
 29. Abdulsayed
 30. Abdellaziz
 31. Abdelaaziz
 32. Abd el aziz
 33. Abdul amir
 34. Abdul razzaq
 35. Abdul latheef
 36. Abdul rasheed
 37. Abdul razzag
 38. Abdullazadeh
 39. Abdulrazak
 40. Abdulaev