Efternavn AbdulraheemAt vide mere om Abdulraheem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdulraheem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdulraheem.

Abdulraheem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdulraheem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdulraheem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdulraheem

Se kort over efternavn Abdulraheem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdulraheem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdulraheem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdulraheem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdulraheem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdulraheem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdulraheem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdulraheem i verden

 1. Nigeria Nigeria (17111)
 2. Egypten Egypten (1577)
 3. Sri Lanka Sri Lanka (292)
 4. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (158)
 5. Qatar Qatar (74)
 6. Indien Indien (66)
 7. Kuwait Kuwait (56)
 8. Pakistan Pakistan (56)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (40)
 10. USA USA (38)
 11. Filippinerne Filippinerne (27)
 12. Irak Irak (26)
 13. England England (19)
 14. Sverige Sverige (16)
 15. Ghana Ghana (9)
 16. Jordan Jordan (7)
 17. Maldiverne Maldiverne (7)
 18. Sudan Sudan (4)
 19. Yemen Yemen (4)
 20. Island Island (4)
 21. Syrien Syrien (2)
 22. Uganda Uganda (2)
 23. Ukraine Ukraine (1)
 24. Australien Australien (1)
 25. Canada Canada (1)
 26. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 27. Kina Kina (1)
 28. Spanien Spanien (1)
 29. Wales Wales (1)
 30. Irland Irland (1)
 31. Kenya Kenya (1)
 32. Malaysia Malaysia (1)
 33. Norge Norge (1)
 34. Polen Polen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdulraheem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdulraheem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdulraheem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdulraheem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdulraheem. Dette skyldes, at efternavnet Abdulraheem ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdulraheem, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdulraheem.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdulraheem, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdulraheem, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abdulraheem eller nogle af de efternavne, der ligner Abdulraheem, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdulraheem blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdulraheem med en fælles rod.

 1. Abdul-raheem
 2. Abdul raheem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulrahim
 5. Abdelrahim
 6. Abdul-azeez
 7. Abdul-kareem
 8. Abdul-rahim
 9. Abdulrahman
 10. Abdul-rasheed
 11. Abdul azeez
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul kareem
 14. Abdul rasheed
 15. Abdulmateen
 16. Abdelazeem
 17. Abdul haleem
 18. Abdulazeez
 19. Abdul-hakeem
 20. Abdalahe
 21. Abdelkazem
 22. Abdelrahman
 23. Abdul-ahad
 24. Abdul-hameed
 25. Abdul-rahman
 26. Abdulah
 27. Abdulahad
 28. Abdulahi
 29. Abdulhakim
 30. Abdulkarim
 31. Abdullah
 32. Abdullahi
 33. Abdullahu
 34. Abdullayev
 35. Abdullayeva
 36. Abdulrab
 37. Abdullaev
 38. Abdullaeva
 39. Abdulsayed
 40. Abdelwahed