Efternavn Abdul jaleelAt vide mere om Abdul jaleel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul jaleel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul jaleel.

Abdul jaleel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul jaleel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul jaleel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul jaleel

Se kort over efternavn Abdul jaleel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul jaleel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul jaleel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul jaleel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul jaleel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul jaleel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul jaleel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul jaleel i verden

 1. Maldiverne Maldiverne (75)
 2. Indien Indien (14)
 3. Malaysia Malaysia (11)
 4. England England (7)
 5. Thailand Thailand (7)
 6. Egypten Egypten (4)
 7. Nigeria Nigeria (2)
 8. Filippinerne Filippinerne (1)
 9. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul jaleel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul jaleel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul jaleel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul jaleel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul jaleel gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul jaleel. Dette skyldes, at efternavnet Abdul jaleel ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul jaleel, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul jaleel.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul jaleel, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul jaleel, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul jaleel kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul jaleel, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul haleem
 3. Abdul-jalil
 4. Abdul azeez
 5. Abdul hakeem
 6. Abdul kareem
 7. Abdul raheem
 8. Abdul hameed
 9. Abdul majeed
 10. Abdul ganee
 11. Abdul baree
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-hameed
 14. Abdul-kareem
 15. Abdulkareem
 16. Abdulkhalil
 17. Abdulraheem
 18. Abdul-raheem
 19. Abdeljalil
 20. Abdeldjalil
 21. Abdeljalal
 22. Abdul jabbar
 23. Abdul latheef
 24. Abdul rasheed
 25. Abdulmateen
 26. Abdul ghanee
 27. Abdulazeez
 28. Abdul khaleq
 29. Abdul malik
 30. Abdul jabar
 31. Abdul rasool
 32. Abdel raeeb
 33. Abdul-hakeem
 34. Abdel kamel
 35. Abdul halim
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkhalek
 39. Abdelmalek
 40. Abdul-jabbar