Efternavn Abdul-ghafoorAt vide mere om Abdul-ghafoor efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-ghafoor efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-ghafoor.

Abdul-ghafoor efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-ghafoor, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-ghafoor helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-ghafoor

Se kort over efternavn Abdul-ghafoor

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ghafoor i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-ghafoor, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-ghafoor, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-ghafoor efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-ghafoor efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-ghafoor er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-ghafoor i verden

 1. Pakistan Pakistan (12)
 2. England England (6)
 3. Afghanistan Afghanistan (2)
 4. Canada Canada (1)
 5. Maldiverne Maldiverne (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ghafoor rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-ghafoor efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-ghafoor er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-ghafoor er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-ghafoor. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-ghafoor ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abdul-gafoor
 2. Abdul ghafoor
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-ghafur
 5. Abdul gafoor
 6. Abdelghafour
 7. Abdul shakoor
 8. Abdul-ghani
 9. Abdul-shakur
 10. Abdul gayoom
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-hadi
 15. Abdul-hakim
 16. Abdul-hameed
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-haqq
 19. Abdul-jabbar
 20. Abdul-khaliq
 21. Abdul-qadir
 22. Abdul-sattar
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulghani
 25. Abdul ghani
 26. Abdul gadir
 27. Abdul gayyoom
 28. Abdul ghanee
 29. Abdul gadhir
 30. Abdul rasool
 31. Abdul-hakeem
 32. Abdel-sattar
 33. Abdelghani
 34. Abdelhafid
 35. Abdul-azeez
 36. Abdul-aziz
 37. Abdul-baqi
 38. Abdul-jalil
 39. Abdul-kareem
 40. Abdul-karim