Efternavn Abdul rasoolAt vide mere om Abdul rasool efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul rasool efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul rasool.

Abdul rasool efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul rasool, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul rasool helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul rasool

Se kort over efternavn Abdul rasool

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul rasool i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul rasool, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul rasool, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul rasool efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul rasool efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul rasool er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul rasool i verden

 1. Irak Irak (13770)
 2. Pakistan Pakistan (2948)
 3. Yemen Yemen (754)
 4. Kuwait Kuwait (501)
 5. Palæstinensisk område Palæstinensisk område (117)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (39)
 7. Oman Oman (24)
 8. Sverige Sverige (6)
 9. Libanon Libanon (4)
 10. Afghanistan Afghanistan (2)
 11. Indien Indien (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul rasool rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul rasool efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul rasool er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul rasool er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul rasool. Dette skyldes, at efternavnet Abdul rasool ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdul rasool eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul rasool, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul rasool blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul rasool med en fælles rod.

 1. Abdul-rasul
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul gayoom
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-rashid
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul rahman
 8. Abdul razzaq
 9. Abdul raheem
 10. Abdul rasheed
 11. Abdul razzag
 12. Abdul jalil
 13. Abdul rauf
 14. Abdul gayyoom
 15. Abdul shakoor
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul nasir
 18. Abdul razaq
 19. Abdul-basir
 20. Abdul-ghafoor
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-rahim
 23. Abdul-rahman
 24. Abdul-raziq
 25. Abdul-razzaq
 26. Abdul-wakil
 27. Abdulkhalil
 28. Abdulrab
 29. Abdulraheem
 30. Abdulrahim
 31. Abdulrahman
 32. Abdul-raheem
 33. Abdul-rasheed
 34. Abdul aziz
 35. Abdul amir
 36. Abdul majid
 37. Abdul hamid
 38. Abdul jabbar
 39. Abdul latif
 40. Abdul karim