Efternavn Abdul-gafoorAt vide mere om Abdul-gafoor efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-gafoor efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-gafoor.

Abdul-gafoor efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-gafoor, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-gafoor helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-gafoor

Se kort over efternavn Abdul-gafoor

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-gafoor i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-gafoor, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-gafoor, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-gafoor efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-gafoor efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-gafoor er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-gafoor i verden

 1. Australien Australien (1)
 2. Canada Canada (1)
 3. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-gafoor rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-gafoor efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-gafoor er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-gafoor er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-gafoor gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-gafoor. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-gafoor ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-gafoor, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-gafoor.

At afgøre om efternavnet Abdul-gafoor eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-gafoor, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-gafoor blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-gafoor med en fælles rod.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul ghafoor
 4. Abdul-ghafar
 5. Abdul-ghafur
 6. Abdul gayoom
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-jabbar
 10. Abdul-qadir
 11. Abdul-sattar
 12. Abdul-zahir
 13. Abdelghafour
 14. Abdul gadir
 15. Abdul gayyoom
 16. Abdul shakoor
 17. Abdul gadhir
 18. Abdul rasool
 19. Abdel-sattar
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-azeez
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-baqi
 24. Abdul-ghani
 25. Abdul-hadi
 26. Abdul-hakim
 27. Abdul-hameed
 28. Abdul-hamid
 29. Abdul-haqq
 30. Abdul-jalil
 31. Abdul-kareem
 32. Abdul-karim
 33. Abdul-majid
 34. Abdul-qayyum
 35. Abdul-rahim
 36. Abdul-rahman
 37. Abdul-rashid
 38. Abdul-rasul
 39. Abdul-raziq
 40. Abdul-razzaq