Efternavn Abdul-shakurAt vide mere om Abdul-shakur efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-shakur efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-shakur.

Abdul-shakur efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-shakur, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-shakur helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-shakur

Se kort over efternavn Abdul-shakur

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-shakur i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-shakur, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-shakur, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-shakur efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-shakur efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-shakur er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-shakur i verden

 1. USA USA (7)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-shakur rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-shakur efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-shakur er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-shakur er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-shakur gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-shakur. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-shakur ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdul-shakur, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdul-shakur.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-shakur kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-shakur, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-shakur eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-shakur, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-shakur blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-shakur med en fælles rod.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul shukur
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-hakim
 5. Abdul shakoor
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-ghafoor
 10. Abdul-ghani
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-khaliq
 15. Abdul-qadir
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wadud
 21. Abdul-wakil
 22. Abdul-zahir
 23. Abdulhakim
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-hakeem
 27. Abdel-salam
 28. Abdel-sattar
 29. Abdelhak
 30. Abdelhakim
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-gafoor
 34. Abdul-hameed
 35. Abdul-jabbar
 36. Abdul-jalil
 37. Abdul-karim
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qayyum
 40. Abdul-quddus