Efternavn Abdul-ghafurAt vide mere om Abdul-ghafur efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdul-ghafur efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdul-ghafur.

Abdul-ghafur efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdul-ghafur, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdul-ghafur helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdul-ghafur

Se kort over efternavn Abdul-ghafur

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ghafur i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdul-ghafur, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdul-ghafur, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdul-ghafur efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdul-ghafur efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdul-ghafur er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdul-ghafur i verden

 1. USA USA (6)
 2. Trinidad og Tobago Trinidad og Tobago (5)
 3. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 4. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdul-ghafur rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdul-ghafur efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdul-ghafur er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdul-ghafur er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdul-ghafur gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdul-ghafur. Dette skyldes, at efternavnet Abdul-ghafur ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdul-ghafur, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdul-ghafur, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdul-ghafur kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdul-ghafur, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdul-ghafur eller nogle af de efternavne, der ligner Abdul-ghafur, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdul-ghafur blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdul-ghafur med en fælles rod.

 1. Abdul-ghafar
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-shakur
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-ghani
 6. Abdelghafour
 7. Abdul ghafoor
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-haqq
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rasul
 18. Abdul-wadud
 19. Abdul-zahir
 20. Abdulghani
 21. Abdul ghani
 22. Abdul gadir
 23. Abdul gafoor
 24. Abdul ghanee
 25. Abdul shukur
 26. Abdelghani
 27. Abdelhafid
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-hameed
 31. Abdul-jabbar
 32. Abdul-jalil
 33. Abdul-karim
 34. Abdul-majid
 35. Abdul-qayyum
 36. Abdul-quddus
 37. Abdul-rahim
 38. Abdul-raziq
 39. Abdul-salam
 40. Abdul-samad